Пищевые добавки и их использование в производстве продуктов питания : обзор / М.М. Долгая, А.Ю. Алыбина; Госкомитет СССР по науке и технике, ВНТИЦентр.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Пищевые и кормовые ресурсы: проблемы и перспективы ; Вып. 10Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ВНТИЦентр, 1987.Նկարագրություն։ 112 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Д 64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0090067 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Д 64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0090068 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 106 - 110 (73 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։