ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Способы повышения стойкости хлебопекарных дрожжей : (обзор) / Н.Н. Бочарова, В.Г. Черныш; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1973.Նկարագրություն։ 24 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 Б 865 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0090040
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 Б 825 Передовой опыт и трудовые почины, внедрение мероприятий комплексных планов на предприятиях Минпищепрома РСФСР : 663 Б 83 Составление плана производственной деятельности пивоваренного завода : 663 Б 83 Вопросы использования основных фондов в пивоваренной промышленности : 663 Б 865 Способы повышения стойкости хлебопекарных дрожжей : 663 Б 877 Действие гамма-излучения на безалкогольные напитки и винно-коньячные изделия / 663 Б 879 Бригадный хозрасчет в пищевой промышленности / 663 Б 879 Бригадный хозрасчет в пищевой промышленности /

Библиогр.: с. 22 (14 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա