Пути сохранения качества плодоовощной продукции при хранении : обзорная информация / А.В. Трушина, Л.С. Бамбурова, Д.И. Тупицын; ВАСХНИЛ, ВНИИТЭИагропром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Производство, хранение и переработка плодоовощной продукции и картофеляՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ВНИИТЭИагропром, 1990.Նկարագրություն։ 57 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 635 Т 805 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0081149 |
Библиогр.: с. 48 - 55
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։