ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Электрооборудование предприятий пищевой промышленности : учебник для техникумов / Г.В. Древс, Ю.Г. Древс.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высшая школа, 1979.Նկարագրություն։ 272 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/431959 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0448787
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Д-73 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525318
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 621.3 Д 73 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0061731
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 621.3 Д 73 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0061730
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / Д-694 Современный подход к оценке качества и управлению качеством продовольственных товаров : 663 / Д-721 Оборудование и установки общего назначения предприятий пищевой промышленности : учеб. пособ. / 663 / Д-721 Оборудование и установки общего назначения предприятий пищевой промышленности : учеб. пособ. / 663 / Д-73 Электрооборудование предприятий пищевой промышленности : 663 / Ж-403 Технологическое оборудование ликерно-водочного производства : 663 / Ж-413 Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : 663 / Ж-413 Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности :

Библиогр.: с. 268

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա