Основные направления повышения эффективности производства в пищевой промышленности / С.В. Донскова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономические знания рабочимՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1974.Նկարագրություն։ 56 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/342864 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0283357 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 658 Д 676 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0061792 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Д-676 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458399 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Д-676 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458400 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։