ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Повышение эффективности пищевой промышленности в продовольственном комплексе региона / Н.Ф. Калищук.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 112 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 65.9(2)304.25 / К 17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL135945
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 65.9(2)304.25 / К 17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two week Loan LRL155285
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / К-172 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525375
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 658 К 172 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0061827
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 658 К 172 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0061828
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
65.9(2)304.25 / Д 13 Бригадная форма организации и стимулирования труда в мясной и молочной промышленности / 65.9(2)304.25 / Д 17 Организация и планирование производства на предприятиях молочной промышленности : Учебник / 65.9(2)304.25 / З 40 Планирование в производственных объединениях и на предприятиях пищевой промышленности / 65.9(2)304.25 / К 17 Повышение эффективности пищевой промышленности в продовольственном комплексе региона / 65.9(2)304.25 / К 64 Анализ хозяйственной деятельности предприятий мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов мясной и молочной промышленности / 65.9(2)304.25 / Л 36 Себестоимость хлеба и хлебобулочных изделий и пути ее снижения / 65.9(2)304.25 / Л 36 Себестоимость хлеба и хлебобулочных изделий и пути ее снижения /

Библиогр.: с. 106 - 107 (42 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա