ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов / Под ред. Ф.Е. Будагяна .

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Медгиз, 1961.Նկարագրություն։ 602 с. : таблԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PIII/7377 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0475045
Book Book National Library of Armenia Depository 612.39 Т-124 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0721302
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 Т-124 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0067721
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 Т-124 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0104936
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 С-79 Организация производства на мясных предприятиях : Учебник для вузов мясной промышленности / 613.2 Т-12 Таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов / 613.2 Т-124 Таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов / 613.2 Т-124 Таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов / 613.2 Т-19 Обмен веществ и питание / 613.2 Т-232 Влияние характера питания на процесс перекисного окисления липидов и состояние антиоксидантной ферментной системы при интоксикации основными вредными факторами фосфорного производства : Автореферат дис. ... канд. мед. наук по спец. : 14.00.07 - Гигиена . 613.2 Т-38 Технология солода и пива /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա