Осветление и стабилизация вина, шампанского и сладкого сока : Пер. с нем. / М. Майер-Оберплан; Пер. Н.К. Могилянского .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Գերմաներեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1960.Նկարագրություն։ 188 сԱյլ վերնագիր։- Das Schönen und Stabilisieren von Wein, Schaumwein und Sübmost [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/23879 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0609363 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / M-142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458936 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / M-142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458937 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 М-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0067668 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։