Մեթոդական ցուցումներ «Պահածոյացման տեխնոլոգիա» առարկայի լաբորատոր-գործնական աշխատանքների անցկացման վերաբերյալ / : «Պահածոյացման և սննդախտանյութերի տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2004.Նկարագրություն։ 47 էջ ; 20 սմԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Ա-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0303831 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Ա-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0303832 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8(075.8) Ա-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0303833 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։