Технология мясных и технических продуктов / Редкол. С.М. Бобылев и др.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Техника и технология в мясной промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 539 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/316930 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0228096 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0509872 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0085334 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089800 |
Библиогр. : с. 528
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։