Территориальные особенности размещения пищевой промышленности УССР / Ю.П. Лебединский, Л.А. Ганечко, А.Д. Макаренко и др.; Отв. ред.: Ю. П. Лебединский; АН УССР, Совет по изуч. производ. сил УССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Наук. думка, 1982.Նկարագրություն։ 285 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/505234 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0225380 |
Авт. указаны на обороте тит. л.
Библиогр.: с. 282-283
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։