ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Факторы повышения качества и консервированных плодов и овощей / А.Л. Фельдман.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Качество. АссортиментՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 168 с. : схемы, табл. ; 19 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 634.1 Ф-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0441956
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 634 Ф 39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063355
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 634 Ф 39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063356
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 634 Ф 39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063354

Библиогр. : с. 161-167

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա