Факторы повышения качества и консервированных плодов и овощей / А.Л. Фельдман.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Качество. АссортиментՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 168 с. : схемы, табл. ; 19 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 634.1 Ф-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0441956 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 634 Ф 39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0063355 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 634 Ф 39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0063356 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 634 Ф 39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0063354 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. : с. 161-167
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։