Микробиологические основы сохранения плодов и овощей / А.А. Кудряшева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Агропромиздат, 1986.Նկարագրություն։ 190 с. : рис., 8 вкл. л. цв. рис. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 634 К-889 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0430884 |
Библиогр. : с. 187-188
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։