ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / Կազմ.՝ Հ.Ժ. Տեր-Մովսեսյան; ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերմշ. տեխնոլոգ. ամբիոն.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2005.Նկարագրություն։ 14 էջ : աղյս. ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298407
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298416
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298415
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298414
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298413
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298412
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298411
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298410
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298409
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298408
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298397
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298406
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298405
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298404
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298403
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298402
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298401
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298400
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298399
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664(075.8) Տ-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0298398
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664(075.8) Տ-46 Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / 664(075.8) Տ-46 Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / 664(075.8) Տ-46 Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / 664(075.8) Տ-46 Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / 664(075.8) Տ-46 Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / 664(075.8) Տ-46 Մեթոդական ցուցումներ «Սառնարանային տեխնոլոգիա» առարկայից ստուգողական աշխատանքներ կատարելու վերաբերյալ : Հեռակա ուսուցման դեպարտամենտի «Հացի, հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտության ուսանողների համար / 664.1 Р-59 Сверхвысокочастотный нагрев пищевых продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա