ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / Կազմ.՝Ա.Շ. Արաքսյանց; ՀՀ գյուղ. և բնօգտագ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդի արդյունաբ. սարքավ. ամբիոն.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2000.Նկարագրություն։ 28 էջ : գծգր. ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290648
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290655
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290656
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290657
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290660
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290661
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290662
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290663
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290649
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290645
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290659
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290646
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290647
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290650
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290651
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290653
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290652
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290654
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290658
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Բ-41 Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա : Ուս. ձեռնարկ /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա