ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / Կազմ.՝Ա.Շ. Արաքսյանց; ՀՀ գյուղ. և բնօգտագ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդի արդյունաբ. սարքավ. ամբիոն.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2000.Նկարագրություն։ 28 էջ : գծգր. ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290648
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290655
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290656
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290657
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290660
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290661
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290662
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290663
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290649
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290645
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290659
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290646
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290647
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290650
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290651
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290653
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290652
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290654
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1(075.8) Ա-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0290658
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար / 637.1(075.8) Ա-85 Մեթոդական ցուցումներ դիպլոմային նախագծի «Սառնարանային հաշվարկ» բաժինը կատարելու համար : 27.11 «Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիա» և 27.09 «Մսի և մսամթերքների տեխնոլոգիա» մասնագիտությունների համար /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա