ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Калькуляция в пищевой промышленности : Основные принципы калькуляции и способы исчисления себестоимости пищевой продукции / М.М. Астраханцев

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Московского Союза Потребительских Обществ , 1925.Նկարագրություն։ 48 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Yerevan State University Library Depository 664 А-91 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501450122
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 А-224 Автоматизация технологических процессов легкой промышленности : Учебное пособие / 664 А-224 Автоматизация технологических процессов пищевых производств : Учебное пособие / 664 А-224 Автоматизация технологических процессов пищевых производств : Учебное пособие / 664 А-91 Калькуляция в пищевой промышленности : Основные принципы калькуляции и способы исчисления себестоимости пищевой продукции / 664 Б-394 Радиоактивные изотопы в пищевой промышленности / 664 Б-57 Производство сырого кукурузного крахмала : 664 Б-825 О самом обыкновенном /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա