ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы оценки качества плодов и овощей : Учебное пособие по курсу хранения и переработки плодов и овощей / Ю.В. Волосов; Моск. сельхозакадемия им. К.А. Тимирязева. Каф. хранения и переработки плодов и овощей.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и.,Նկարագրություն։ частьԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1971, 60 с.)
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/314143 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0217932
Book Book National Library of Armenia Depository 634 B-683 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) 1 Հասանելի Two Week Loan NL0449415

Ч. 1 (1971, 60 с.) Ч. 2 (1973, 45 с.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա