ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы проектирования пищевых производств : Учебное пособие для студентов, обучающихся по специальностям 260601 "Машины и аппараты пищевых производств", 240902 "Пищевая биотехнология" и направлению 150400 "Технологические машины и оборудование" / С. И. Дворецкий, Е. В. Хабарова ; М-во образования и науки Российской Федерации, ГОУ ВПО "Тамбовский гос. технический ун-т".

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Тамбов : Изд-во ТГТУ, 2008.Նկարագրություն։ 90, [1] с. : ил., табл. ; 21 смISBN:
  • 978-5-8265-0695-0
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 Д-243 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0436108

Библиогр.: с. 89-90.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա