Метод определения моно-, ди- и трикарбоновых кислот в пищевых продуктах и тканях животных и человека : Методические рекомендации / [Сост. Т.Ш. Шарманов [и др.]] ; МЗ КазССР, АМН СССР, Институт питания АМН СССР, Казахский филиал.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Алма-Ата : [Б. и.], 1983.Նկարագրություն։ 12 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 М-54 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0085812 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։