ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы физиологии питания, гигиена и санитария : [Учебник для техникумов по специальностям 1016 "Технология приготовления пищи", 1752 "Организация обслуживания в предприятиях общественного питания"] / В.Ф. Малыгина, Е.А. Рубина.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Общественное питаниеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1988.Նկարագրություն։ 223 с. ; 20 смISBN:
  • 5-282-00599-9
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository II / 21868хр (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1734218
Book Book National Library of Armenia Depository 613.2 М-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0709681
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 М-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0085124
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 М-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0087052
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 М-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0087053
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 М-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0087054
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 М-149 Криль и крилепродукты в питании человека / 613.2 М-152 Ветеринарно-санитарная экспертиза туш и органов животных при отравлении и санитарная оценка пищевых продуктов, содержащих остаточные количества токсических веществ : 613.2 М-20 Основы физиологии питания, гигиена и санитария : Учебник для технол. отд-ний техникумов / 613.2 М-20 Основы физиологии питания, гигиена и санитария : [Учебник для техникумов по специальностям 1016 "Технология приготовления пищи", 1752 "Организация обслуживания в предприятиях общественного питания"] / 613.2 М-236 Пища, пищеварение и питание / 613.2 М-292 Объединенный комитет экспертов ФАО/ВОЗ по питанию. шестой доклад : 613.2 М-292 Объединенный комитет экспертов ФАО / ВОЗ по питанию :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա