ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы проектирования процессов и аппаратов пищевых производств : Учебное пособие / И.В. Стахеев.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Минск : Вышэйшая школа, 1972.Նկարագրություն։ 304 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Engineering University Library Գիտական 664(075.8) С-78 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan EU0415870
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / С-785 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461395
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / С-759 Общая технология пищевых продуктов : 663 / С-759 Ректификация в пищевой промышленности : 663 / С-769 Бригадный подряд в пищевой промышленности / 663 / С-785 Основы проектирования процессов и аппаратов пищевых производств : Учебное пособие / 663 / С-785 Пособие по курсовому проектированию процессов и аппаратов пищевых производств : [Для вузов по специальностям технологии прод. продуктов] / 663 / С-794 Поточные линии розлива и укупорки пищевых жидкостей / 663 / С-798 Производительность труда на пищевых предприятиях /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա