Пути повышения биологической ценности пищевых продуктов : доклады II международного конгресса по вопросам науки и технологии пищевой промышленности / Ред. А.А. Покровский.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИПищепром, 1966.Նկարագրություն։ 320 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / П-301 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526209 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 П 901 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0058994 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։