ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы микробиологии, санитарии и гигиены в производстве мяса и мясных продуктов : Учебное пособие / Ю.Г. Костенко.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 120 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 614.91 К-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0283129
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 614.91 К-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0283128
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 614.91 К-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0283131
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 614.91 К-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0283132
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 614.91 К-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0283130
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/305113 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0197068
Book Book National Library of Armenia Depository 619 К-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0777214

Билиогр.: с. 117

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա