ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Оптимизация технологических процессов в пищевой промышленности / В.А. Демченко, М.Л. Мандельштейн и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1972.Նկարագրություն։ 79 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 О-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0211540
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 О-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0211539
Book Book National Library of Armenia Depository 664.3 / O-627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530334

Лит.: с. 76-78

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա