Химия копчения / В.И. Курко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1969.Նկարագրություն։ 344 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 К-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0211322 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 К-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0211323 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / К-932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498484 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / К-932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498485 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
664.9 / К-932 Новое в химии копчения / | 664.9 / К-932 Копчение изделий из мяса : | 664.9 / К-932 Химия копчения / | 664.9 / К-932 Химия копчения / | 664.9 / К-932 Методы исследования процесса копчения и копченых продуктов / | 664.9 / К-932 Физико-химические и химические основы копчения / | 664.9 / К-932 Копчение мясных продуктов / |
Лит. : с. 319-343
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։