Экономическая эффективность новых способов производства плодово-ягодных соков / И.Э. Барская, И.А. Ладыжанский.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1975.Նկարագրություն։ 208 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185099 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185097 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185106 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185111 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185104 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185096 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185095 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185109 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185110 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185100 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185101 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185098 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185092 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185093 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185094 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185102 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185103 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185108 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185107 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8 Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185105 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/352272 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0303457 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.8 / Б-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1525887 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Б 26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0067120 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Б 26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0067119 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Б 26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0067118 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Лит.: с. 201-204
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։