ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новая система планирования и экономического стимулирования на предприятиях хлебопродуктов / П.М. Енин ; Ред. Б.Я. Летнев.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономика на предприятиях хлебопродуктовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1967.Նկարագրություն։ 64 см. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.6 Е-63 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210316
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.6 Е-63 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210315
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 Д-18 Пищевая ценность хлебобулочных изделий / 664.6 Д-75 Повышение качества хлебо-булочных изделий / 664.6 Е-63 Новая система планирования и экономического стимулирования на предприятиях хлебопродуктов / 664.6 Е-63 Новая система планирования и экономического стимулирования на предприятиях хлебопродуктов / 664.6 З-50 Технология замораживания хлебобулочных и мучных кондитерских изделий / 664.6 З-50 Технология замораживания хлебобулочных и мучных кондитерских изделий / 664.6 З-50 Технология замораживания хлебобулочных и мучных кондитерских изделий /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա