ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Эксплуатация лабораторного оборудования на предприятиях отрасли хлебопродуктов / В.И. Синельщиков, Т.С. Билаонова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1970.Նկարագրություն։ 113 с. : рис. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.6 С-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0222082
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.6 С-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0211272
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 С-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով Il0344067
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / C-383 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530436
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / C-383 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530437
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 Р-83 Оборудование для мясо-жирового производства / 36 Р-83 Планово-предупредительный ремонт технологического оборудования заводов безалкогольных напиток / : 36 Р-83 Как и где готовят прохладительные напитки / 36 С-38 Эксплуатация лабораторного оборудования на предприятиях отрасли хлебопродуктов / 36 С-47 Технология ликерно-водочного производства : Учебник для подготовки рабочих на производстве / 36 С-56 Современные методы исследования качества пищевых продуктов И.А. Снегирева и др. 36 С-56 Современные методы исследования качества пищевых продуктов И.А. Снегирева и др.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա