Использование вторичного тепла в пищевой промышленности / В.Н. Стабников, Н.Г. Бойченко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1972.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 152 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664 С-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0221961 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664 С-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0221959 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664 С-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0221960 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664 С-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0221958 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664 С-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0221962 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664 С-759 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392130 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664 С-759 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392131 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664 С-759 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392127 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664 С-759 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392128 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664 С-759 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392129 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / C-759 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530086 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Лит. : с. 148-150
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։