ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Моделирование и оптимизация технологических процессов в пищевой промышленности / Е.Л. Алексеев, В.Ф. Пахомов.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1987.Նկարագրություն։ 272 с. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 А-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0214064
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 А-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0214065
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 А-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0214066
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 А-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0214067
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 А 471 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063856
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 А 471 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063857
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 А 406 Автоматизация технологических процессов в пищевой (винодельческой и чайной) промышленности ГССР : 663 А 424 Способы повышения эффективности использования хмеля в пивоварении : 663 А 465 Получение биологически активных препаратов методом культуры изолированных тканей растений : 663 А 471 Моделирование и оптимизация технологических процессов в пищевой промышленности / 663 А 471 Моделирование и оптимизация технологических процессов в пищевой промышленности / 663 А 471 Применение холода в производстве виноградных вин и концентрированных соков : 663 А 508 Пути рационального использования какао бобов :

Лит.: с. 270

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա