Основы дегустации вина / Н.Н. Простосердов ; Ред. Е.Ф. Маслова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1952.Նկարագրություն։ 84 с. : ил., табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663 П-82 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0210148 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663 П-82 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0210149 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17912 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0514862 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17945 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0511384 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17905 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0513922 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / П-828 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2120240 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / П-828 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2120241 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 П-82 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0067700 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
663.2 / П-828 Основы виноделия / | 663.2 / П-828 Основы виноделия / | 663.2 / П-828 Основы дегустации вина / | 663.2 / П-828 Основы дегустации вина / | 663.2 / П-828 Основы виноделия / | 663.2 / П-828 Болезни и пороки вина / | 663.2 / П-901 Пути повышения стабильности вин и виноматериалов : |
Лит. : с. 83
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։