ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Справочник мастера по промышленной переработке молочной сыворотки / А.Г. Храмцов, С.В. Василисин.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 169 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.34(031) Х-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0223107
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.344 Х-897 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394667
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.344 Х-897 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394669
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.344 Х-897 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394668
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.344 Х-897 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394670
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Х 897 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089848
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Х 897 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089847
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.34 П-27 Переработка и использование молочной сыворотки : Технологическая тетрадь / 637.34 П-27 Переработка и использование молочной сыворотки : Технологическая тетрадь / 637.34 П-27 Переработка и использование молочной сыворотки : Технологическая тетрадь / 637.34(031) Х-89 Справочник мастера по промышленной переработке молочной сыворотки / 637.351:577.156(043) Ч-69 Разработка оптимальных технологических параметров производства сыров чанах и голландского с использованием микробного молокосвертывающего фермента : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.351:577.156(043) Ч-69 Разработка оптимальных технологических параметров производства сыров чанах и голландского с использованием микробного молокосвертывающего фермента : автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 0- технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.352.03 Н-632 Технология мягких сыров /

Лит. : с.167

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա