ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Переработка и использование молочной сыворотки : Технологическая тетрадь / А.Г. Храмцов, В.А. Павлов и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Росагропромиздат, 1989.Նկարագրություն։ 272 с. : ил. ; 21 смISBN:
  • 5-260-00084-6
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.34 П-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0229907
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.34 П-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0213459
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.34 П-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0213460
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.344 П-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394663
Book Book National Library of Armenia Depository 637.3 П-271 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0508016
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 271 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088705
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 271 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088706
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 271 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088704
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.333(С43) А-23 Разработка технологии сыров голландской группы методом унификации технологических параметров : Автореф. ...дис.канд. техн. наук. Спец. : 05.18.04- Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.34 П-27 Переработка и использование молочной сыворотки : Технологическая тетрадь / 637.34 П-27 Переработка и использование молочной сыворотки : Технологическая тетрадь / 637.34 П-27 Переработка и использование молочной сыворотки : Технологическая тетрадь / 637.34(031) Х-89 Справочник мастера по промышленной переработке молочной сыворотки / 637.351:577.156(043) Ч-69 Разработка оптимальных технологических параметров производства сыров чанах и голландского с использованием микробного молокосвертывающего фермента : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.351:577.156(043) Ч-69 Разработка оптимальных технологических параметров производства сыров чанах и голландского с использованием микробного молокосвертывающего фермента : автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 0- технология мясных, молочных и рыбных продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա