Интенсификация теплообмена в аппаратах пищевых производств / И.М. Федоткин, пищевой промышленности /В.С. Липсман,.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1972.Նկարագրություն։ 240 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 66.015 Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0223477 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 66.015 Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0223476 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 66.015 Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0223478 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 66.015 Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0223474 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 66.015 Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0223475 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 66.015 Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0391934 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 66.015 Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0391932 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 66.015 Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0391933 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/301902 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0173660 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1525536 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Ф-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1525537 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. : с. 232-236
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։