Высокие урожаи кукурузы на больших площадях / А.Р. Щербина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Передовой опыт в сельском хозяйствеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Гос. изд. сельскохозяйственной лит., 1955.Հրատարակություն։ 2-е изд. дополՆկարագրություն։ 80 с. : рис. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199852 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199854 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199855 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199853 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199858 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199856 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199859 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199857 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199861 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.15 Щ-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0199860 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 633.15 Щ-643 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0431479 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։