Ячмень / Пер. с англ. Ю.С. Демина ; Под ред. Г.Ф. Никитенко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1973.Նկարագրություն։ 255 с. : ил., табл. ; 20 смԱյլ վերնագիր։- Barley : Origin, culture, winterhardiness, genetics, btilization, pests [Ավելացված վերնագրի էջի վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.16 Я-95 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0197127 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.16 Я-95 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0197130 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.16 Я-95 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0197126 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.16 Я-95 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0197128 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.16 Я-95 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0197125 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 633.16 Я-95 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0197129 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/309050 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0202710 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||
633.16 Я-95 Ячмень / | 633.16 Я-95 Ячмень / | 633.16 Я-95 Ячмень / | 633.16 Я-95 Ячмень / | 633.16 Я-95 Ячмень / | 633.16 Я-95 Ячмень / | 633.16(075.8) B-12 Գարի : Պատմությունը, մշակությունը, նշանակությունը / |
Прилож. : с. 251-252
Указ. лит. в конце раздел
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։