Избранные труды : Исследования пуриновой группы ; Исследования углеводов и ферментов ; Исследования аминокислот, полипептидов и белков / Эмиль Фишер ; Изд. подготовил А.Н. Шамин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Классики наукиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Наука, 1979.Նկարագրություն։ 639 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/437817 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0456684 | ||
Book | Lori Regional Library | Ընթերցասրահ | 28.072 Ф 68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two weeks Loan | LRL104753 | ||
Book | Lori Regional Library | Գրքային հավաքածու | 28.072 Ф 68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two weeks Loan | LRL112109 | ||
Book | Lori Regional Library | Գրքային հավաքածու | 28.072 Ф 68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two weeks Loan | LRL112108 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 577.1 Ф-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | MS0019634 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 577.1 Ф-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | MS0021351 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 577.1 Ф-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | MS0021352 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 577.1 Ф-681 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Semester Loan | MU0084507 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 577.1 Ф-681 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Semester Loan | MU0072019 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 577.1 Ф-681 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501816135 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։