Интенсификация - основное направление развития пищевой промышленности агропромышленного комплекса : лекция для заочников / П.П. Борщевский, В.В. Авдеев; Всесоюзный совет научно-технических обществ, Научно-техническое общество пищевой пром-сти, Общественный ин-т повышения квалификации ЦП НТО пищевой пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во Всесоюзный совет научно-технических обществ, 1987.Նկարագրություն։ 49 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 631 Б 839 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0065165 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 49 (11 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։