ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Экономика, организация и планирование производства отрасли хлебопродуктов : Учебное пособие / А.М. Сологуб.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебное пособие для студентов средних специальных учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1979.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Engineering University Library Textbook reserve shelf 664.7 С-60 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan EU0437319
Book Book Engineering University Library Textbook reserve shelf 664.7 С-60 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan EU0437320
Book Book Engineering University Library Textbook reserve shelf 664.7 С-60 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan EU0438475
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 65.9(2)304.25я73 / С-60 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL136862
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 65.9(2)304.25я73 / С-60 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL353678
Book Book National Library of Armenia Depository 664.7 / C-603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526882
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Textbook reserve shelf Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 Х-15 Основы автоматизации процессов хлебопекарного производства : 664.6 Х-15 Основы автоматизации процессов хлебопекарного производства : 664.7 С-60 Экономика, организация и планирование производства отрасли хлебопродуктов : 664.7 С-60 Экономика, организация и планирование производства отрасли хлебопродуктов : 664.7 С-60 Экономика, организация и планирование производства отрасли хлебопродуктов : 664.8/9 Ф-21 Технология консервирования плодов и овощей : Учебное пособие / 664.8/9 Ф-21 Технология консервирования плодов и овощей : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա