ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Комплексная переработка кости на мясокомбинатах / М.Л. Файвишевский, С.Г. Либерман.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1974.Նկարագրություն։ 92 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/325355 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0257040
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Ф-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0119105
Book Book National Library of Armenia Depository 637.6 Ф-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0517168
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089813
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089814
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 У-77 Практическое пособие для повара : Учеб. пособие для проф.-техн. уч.-ш. / 36 У-77 Практическое пособие для повара : Учеб. пособие для проф.-техн. уч.-ш. / 36 У-81 Устройство и эксплуатация оборудования предприятий пищевой промышленности : Учеб. для техникумов пищ. пром-сти / 36 Ф-17 Комплексная переработка кости на мясокомбинатах / 36 Ф-21 Технология консервирования плодов и овощей : Учебник для вузов 36 Ф-27 1000 блюд ресторанной кухни / 36 Ф-33 Методы расчетов процессов и аппаратов пищевых производст : Учебное пособие

Библиогр.: с. 89-90

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա