Технология пищевых продуктов животного происхождения : (доклады) / Науч. ред. А.А. Соколов; II Международный конгресс по вопросам науки и технологии пищевой промышленности.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1966.Նկարագրություն։ томԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Т. 1 (1966, 101 с.) Т. 2 (1966, 173 с.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1966, Т. 1 | Հասանելի | One Day Loan | NC0050604 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1966, Т. 2 | Հասանելի | One Day Loan | NC0050603 |
Т. 1 (1966, 101 с.) Т. 2 (1966, 173 с.)
Библиогр. в конце глав
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։