ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-химические процессы сахарного производства / И.С. Гулый и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1987.Նկարագրություն։ 264 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Ф-503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530313
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0050686
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0050684
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0050685
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ф 503 Физико-технические основы холодильной обработки пищевых продуктов : Учебное пособие / 664 Ф 503 Физико-технические основы холодильной обработки пищевых продуктов : Учебное пособие / 664 Ф 503 Физико-химические свойства овса и их изменения при хранении / 664 Ф 503 Физико-химические процессы сахарного производства / 664 Ф 503 Физико-химические процессы сахарного производства / 664 Ф 503 Физико-химические процессы сахарного производства / 664 Ф 517 Основные положения методики определения экономической эффективности концентрации производства и комбинирования в пищевой промышленности /

Библиогр.: с. 257 - 262 (117 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա