ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технико-экономическое проектирование предприятий пищевой промышленности : учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по спец. "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров / А.Н. Филиппов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1977.Նկարագրություն։ 224 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Engineering University Library Textbook reserve shelf 664 Ф-53 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan EU0437980
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Ф-534 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458651
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Ф-534 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458652
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 534 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050937
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 534 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050936
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ф 534 Организация, планирование и управление производством на предприятиях хранения и переработки сырья : 664 Ф 534 Организация, планирование и управление производством на предприятиях хранения и переработки сырья : 664 Ф 534 Технико-экономическое проектирование предприятий пищевой промышленности : 664 Ф 534 Технико-экономическое проектирование предприятий пищевой промышленности : 664 Ф 62 Применение электрофизических методов для выпечки хлебобулочных изделий в СССР и за рубежом : 664 Ф 627 Хранение и предпосевная обработка семян за рубежом : 664 Ф 686 Пути повышения пищевой и лечебной ценности продукции из цитрусовых плодов, вырабатываемой консервными предприятиями Грузинской ССР :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա