ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пути рационального использования рыбного сырья пониженной товарной ценности для производства пищевой продукции / Е.А. Хван, гл. ред. Л.И. Борисочкина; М-во рыбного хозяйства СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1977.Նկարագրություն։ 51 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Х-301 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0050808
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Х-30 Копченая, вяленая и сушеная рыба / 664 Х-30 Копченая, вяленая и сушеная рыба / 664 Х-301 Обработка рыбы копчением / 664 Х-301 Пути рационального использования рыбного сырья пониженной товарной ценности для производства пищевой продукции / 664 Х-324 Производство ангидридной глюкозы : 664 Х-334 Современные направления в проектировании хлебопекарных предприятий в СССР и странах-членах СЭВ : 664 Х-334 Проектирование и строительство хлебопекарных предприятий малой и средней мощности в СССР и за рубежом :

Библиогр.: с. 46 - 50 (48 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա