ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Концентрация производства и комбинирование в пищевой промышленности СССР / К.Е. Филатов; Под ред. Н.В. Виноградова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1968.Նկարագրություն։ 367 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Ф-517 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462206
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Ф-517 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462207
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 517 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050917
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ф 517 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050918
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ф 517 Комбинирование в хлебопекарной промышленности, основанное на соединении последовательных стадий переработки зерна : 664 Ф 517 Использование фонда развития производства в хлебопекарной промышленности : 664 Ф 517 Повышение эффективности использования производственных мощностей в сахарной промышленности РСФСР : 664 Ф 517 Концентрация производства и комбинирование в пищевой промышленности СССР / 664 Ф 517 Концентрация производства и комбинирование в пищевой промышленности СССР / 664 Ф 517 Опыт работы Оршанского мясоконсервного комбината по внедрению системы бездефектного изготовления продукции : 664 Ф 534 Технико-экономическое проектирование предприятий пищевой промышленности : Учеб. для инж.-экон. спец. пищ. вузов /

Библиогр.: с. 334 - 363

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա