ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Применение белоксодержащих добавок при производстве хлебобулочных изделий : обзорная информация / Т.Б. Цыганова; ВНПО "Зернопродукт", ЦНИИТЭИ хлеблопродуктов.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Хлебопекарная и макаронная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ хлебопродуктов, 1990.Նկարագրություն։ 32 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ц 941 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0050805
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ц 872 Эффективность работы предприятий пищевой промышленности в новых условиях хозяйствования : 664 Ц 941 Биологическая очистка сточныых вод предприятий пищевой промышленности : 664 Ц 941 Интенсификация хлебопекарного производства : 664 Ц 941 Применение белоксодержащих добавок при производстве хлебобулочных изделий : 664 Ц 972 Совершенствование погрузочно-разгрузочных работ на предприятиях Минзага РСФСР : 664 Ч 151 Использование отходов свеклосахарного производства при выпуске лимонной кислоты : 664 Ч 16 Основные направления в проектировании мельничных предприятий :

Библиогр.: с. 30 - 31

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա