Интенсификация охлаждения замораживания и размораживания мяса / А.П. Шеффер, А.К. Саатчан, Г.Д. Кончаков.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1972.Նկարագրություն։ 376 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.4 Ш-53 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185167 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.4 Ш-53 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185166 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Ш-531 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1545013 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Ш 539 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050914 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 370 - 373
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։