ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Интенсификация охлаждения замораживания и размораживания мяса / А.П. Шеффер, А.К. Саатчан, Г.Д. Кончаков.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1972.Նկարագրություն։ 376 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.4 Ш-53 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0185167
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.4 Ш-53 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0185166
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Ш-531 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1545013
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ш 539 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050914
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ш 492 Производство маргариновой продукции в Дании : 664 Ш 539 Современное оборудование для замораживания мяса и субпродуктов в блоках, полуфабрикатов и готовых блюд : 664 Ш 539 Разработка и испытание агрегата для замораживания и дефростации пищевых продуктов в блоках / 664 Ш 539 Интенсификация охлаждения замораживания и размораживания мяса / 664 Ш 579 Мукомольная промышленность ФРГ : 664 Ш 636 Современное оборудование для упаковки скоропортящихся пищевых продуктов (мясо, мясные полуфабрикаты, колбаса, сыр, рыба, сублимированные продукты и др.) и пути его совершенствования : 664 Ш 642 Расширение ассортимента и улучшение качества консервов для детского питания :

Библиогр.: с. 370 - 373

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա