ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы организации управления производством на предприятиях пищевой промышленности / В.Г. Юсупов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 105 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Ю-916 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461474
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ю 916 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0050788
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ю 916 Комплексный план социального развития на предприятиях пищевой промышленности : 664 Ю 916 Комплексный план социального развития на предприятиях пищевой промышленности : 664 Ю 916 Комплексный план социального развития на предприятиях пищевой промышленности : 664 Ю 916 Основы организации управления производством на предприятиях пищевой промышленности / 664 Ю 916 Основы экономики труда и производства на предприятиях пищевой промышленности / 664 Ю 916 Основы экономики труда и производства на предприятиях пищевой промышленности / 664 Ю 961 Рациональное использование воды на предприятиях Минпищепрома БССР :

Библиогр.: с. 104

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա