Пути повышения качества соленой, копченой и сушено-вяленой рыбопродукции / Н.В. Трухин, Гл. ред. Л.И. Борисочкина; М-во рыбного хозяйства СССР, ЦНИИТЭИ рыбного хозяйства.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обработка рыбы и морепродуктовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ рыбного хозяйства, 1977.Նկարագրություն։ 59 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 801 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0050809 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 51 - 57 (79 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։